Carlos 's FotoPage

By: Carlos Cruzito

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 9-Jun-2010 11:40 Email | Share | | Bookmark
Bandar Pinggiran Cyber 5 June 2009

 
 
 
View all 16 photos...
Salam,

Last Sat aku n anak bini aku pi jejln tgk rumah....nampk ada improvement....tapi area rumah aku tak siap premix lagi....huhu....progress nampk ok la...ada rumah dah start undercoat....ada yg tgh buat parking.....harap-harap cpat la siap....


Thursday, 6-May-2010 00:42 Email | Share | | Bookmark
Bandar Pinggiran Cyber 6 May 2009

 
 
 
View all 14 photos...
Time nie byk tak settel lagi tar baru separuh jalan.....tapi lori "hantu" asyik keluar masuk....jahanam balik tar die....tu belum cabel TNB korek lagi....jahanam gak balik....adoiii


Sunday, 8-Nov-2009 03:20 Email | Share | | Bookmark
Bandar Pinggiran Cyber 8 Nov 2009

 
 
 
View all 14 photos...
Ada org feedback dalam chat box kata dah siap cat la...jalan dah turap la...mangkuk tandas dah pasang la.....bukan aja mangkuk tandas....mangkuk ayun pun aku tak nampak...

So far progress jalan.....nie semua gambar area rumh aku....longkang bahagian depan ni yg aku pelik....longkang kecik nie tinggi...longkang besar plak kebawah...tak center langsung...tanya wak yg keja tu...dua2 longkang nie lain2 kotraktor...so kira dah silap la nie....adoiii

Ari tu die org tgh buat longkang belakang rumah and out drain sekali...org keje hanya 5 org...adoii

Tapi saya yakin akan siap...walaupun slow bangat....insyaallah


Saturday, 15-Aug-2009 04:51 Email | Share | | Bookmark
Bandar Pinggiran Cyber 15 Aug 2009

 
 
 
View all 12 photos...
Masa aku masuk time nie keja-keja longkang tgh buat...bagi pendapat aku...kerja sgt slow...tapi gerak....quality tak tahu la nak cakap cam mana....takut dah lama sgt kang reput plak rumah aku tu kang....heheheh


Saturday, 11-Jul-2009 06:31 Email | Share | | Bookmark
Bandar Pinggiran Cyber 11 July 2009

 
 
 
View all 18 photos...
Masa nie tuggu masa jek buat longkang...simen pun dah sampi....depan and belakang rumah pun tanah dah rata...

Aku lepak ngan srg wak nie tgh touch up atap....dia kata gaji ok...tapi sub kon dapat duit dari main kon lambat so tu yang slow skit tu....


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net